• 2015-10/fa-cunostinta-cu-adrian-si-angela.jpg
  2015-10/fa-cunostinta-cu-adrian-si-angela.jpg
 • 2015-10/ei-iti-vor-fi-alaturi-in-drumul-tau-catre-succes.jpg
  2015-10/ei-iti-vor-fi-alaturi-in-drumul-tau-catre-succes.jpg
 • 2015-10/fa-cunostinta-cu-elena.jpg
  2015-10/fa-cunostinta-cu-elena.jpg
 • 2015-10/fa-cunostinta-cu-matei.jpg
  2015-10/fa-cunostinta-cu-matei.jpg
Fă cunoştinţă cu cei de la Amway

Fă cunoștință cu Adrian și Angela!

Bună, noi suntem Adrian și Angela, avem 29 de ani și suntem căsătoriți din 2012. Suntem pasionaţi de sport, călătorii şi lectură. Pentru noi, contează mult un stil de viaţă sănătos şi echilibrat.

Ce oportunităţi ţi-a deschis Amway?

Capacitatea de a ne organiza singuri programul ne dă libertatea de a ne urma propriile obiective și interese. Ne place că ne permitem să călătorim mai mult şi că munca noastră este recompensată pe măsură.

Cum te-a sprijinit AMWAY să îţi demarezi propria afacere?

Pentru noi, Amway reprezintă o oportunitate de afaceri accesibilă și cu riscuri financiare reduse. Cu Amway am beneficiat de instruire gratuită prin cursuri online și față în față susținute de traineri profesioniști experimentați, precum și de o relaţie specială, de susţinere, cu o întreagă echipă de parteneri care ne-au ajutat să ne punem afacerea pe picioare şi să o dezvoltăm pas cu pas.

 

Care gamă de produse Amway te-a atras cel mai mult – şi de ce?
Datorită stilului de viaţă activ, amândoi ne identificăm mult cu gama de vitamine și suplimente alimentare NUTRILITE.

Ca femeie, îmi place să mă îngrijesc de sănătate, dar şi de aspectul fizic. La scurt timp după NUTRILITE am descoperit ARTISTRY, o gamă incredibilă de produse pentru frumusețe.
Când vreau să mă răsfăţ, încerc ceva nou de la Artistry, fie o cremă hidratantă, fie un gel pentru ochi, fie o nouă nuanță de ruj!

Cum ai auzit de Amway?

Am început prin a lua suplimentele alimentare NUTRILITE™ DOUBLE X™ şi am fost uimit de efectul pozitiv pe care îl aveau asupra performanţelor mele sportive. NUTRILITE™ DOUBLE X™ este şi astăzi unul dintre produsele mele preferate.
Soţia mea a făcut cunostinţă cu Amway prin intermediul unui bun prieten. Ca instructor de fitness profesionist, a fost imediat atrasă de vitaminele şi suplimentele alimentare NUTRILITE. Ne-am dat seama că ne plac aceleași produse, iar apoi ne-a fost ușor să pornim propria afacere cu produsele NUTRILITE.

Ce diferenţă există între AMWAY şi alte companii?

Noi apreciem foarte mult orientarea Amway către familie. Este o companie internaţională de success, pentru care valorile familiei sunt la loc de cinste, iar spiritul de echipă este foarte puternic şi motivant.

Ce sfat ai da noilor intreprinzatori Amway?

Adrian: Libertatea personală nu vine de la sine. Daca vrei să ajungi undeva, trebuie să începi prin a face ceva pentru tine.
Angela: Urmează-ți visul și acționează în consecință.