• 2015-10/fa-cunostinta-cu-elena.jpg
  2015-10/fa-cunostinta-cu-elena.jpg
 • 2015-10/fa-cunostinta-cu-matei.jpg
  2015-10/fa-cunostinta-cu-matei.jpg
 • 2015-10/fa-cunostinta-cu-adrian-si-angela.jpg
  2015-10/fa-cunostinta-cu-adrian-si-angela.jpg
 • 2015-10/ei-iti-vor-fi-alaturi-in-drumul-tau-catre-succes.jpg
  2015-10/ei-iti-vor-fi-alaturi-in-drumul-tau-catre-succes.jpg
Fă cunoştinţă cu cei de la Amway

Fă cunoștință cu Elena!

Bună, sunt Elena, am 32 de ani, sunt căsătorită și sunt mămica unui băiețel minunat. Mă fascinează tot ce e legat de frumuseţe, în special produsele cosmetice! Îmi place să călătoresc, caut mereu noi experienţe și noi provocări.

Ce oportunităţi ţi-a deschis Amway?

Succesul, mediul de lucru pozitiv şi posibilitatea de a menţine un echilibru între muncă şi familie mă inspiră să vreau mereu mai mult.

Cum te-a sprijinit AMWAY să îţi demarezi propria afacere?

Pe lângă pregătirea eficientă şi cursurile susţinute de traineri profesionişti, Amway mi-a oferit libertatea de a-mi dezvolta propriile abilităţi.

 

Care gamă de produse Amway te-a atras cel mai mult – şi de ce?

De la început am fost convinsă pe deplin de produsele pentru frumusețe ARTISTRY, deoarece m-au ajutat mult în îngrijirea tenului meu sensibil şi deoarece ARTISTRY este printre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului din lume.

Cum ai auzit de Amway?

Am aflat de la un cunoscut de-al mamei mele, care avea deja propria afacere Amway. Alăturându-mă Amway, am reuşit în sfârşit să transform pasiunea pentru cosmetice într-o oportunitate de afaceri.

Cunoşteam standardele de calitate Amway, așa că am avut de la început încredere în beneficiile gamei de produse pentru frumusețe ARTISTRY.

Ce diferenţă există între AMWAY şi alte companii?

Amway se concentrează asupra oamenilor, asupra potenţialului lor. Compania are la bază valori solide si un sistem motivant de recompense.

Ce sfat ai da noilor intreprinzatori Amway?

Să crezi că ceea ce-ţi propui poate deveni realitate şi să te concentrezi pe propriile forţe şi pe dezvoltarea personală.