• 2015-10/fa-cunostinta-cu-matei.jpg
  2015-10/fa-cunostinta-cu-matei.jpg
 • 2015-10/fa-cunostinta-cu-adrian-si-angela.jpg
  2015-10/fa-cunostinta-cu-adrian-si-angela.jpg
 • 2015-10/ei-iti-vor-fi-alaturi-in-drumul-tau-catre-succes.jpg
  2015-10/ei-iti-vor-fi-alaturi-in-drumul-tau-catre-succes.jpg
 • 2015-10/fa-cunostinta-cu-elena.jpg
  2015-10/fa-cunostinta-cu-elena.jpg
Fă cunoştinţă cu cei de la Amway

Fă cunoștință cu Matei!

Salut, sunt Matei, am 31 de ani, sunt necăsătorit și sunt pasionat de sporturi extreme și de mașini.

Ce oportunităţi ţi-a deschis Amway?

Cu Amway am reuşit să-mi realizez un vis. Am parte de un program flexibil și lucrez câte ore vreau în funcție de rezultatele pe care vreau să le ating.

Cum te-a sprijinit AMWAY să îţi demarezi propria afacere?

Compania asigură produse de înaltă calitate, sprijin pentru promovare și marketing, asistenţă pentru clienţi - toate acestea mi-au uşurat mult începerea afacerii. În plus, am beneficiat de consiliere din
partea unor parteneri experimentați care deja dezvoltau propria afacere, precum şi de instruire din partea trainerilor profesionişti Amway.

Care gamă de produse Amway te-a atras cel mai mult – şi de ce?

La început am fost atras mai ales de oportunitatea de afaceri în sine, nu neapărat de o gamă de produse anume. Totuşi, produsele XS™ Power Drink se potrivesc cel mai bine felului meu de a fi şi de aceea îmi place să le recomand şi altora.

Cum ai auzit de Amway?

Cand eram mai tânăr, nu prea știam pe ce drum să apuc şi ce anume voiam să fac. Cu siguranţă, însă, nu ma vedeam stând la un birou de la 9 la 5. Mama mea a auzit de Amway şi mi-a spus şi mie. Am devenit curios şi am intrat in legătură cu o persoană care avea deja propria afacere Amway. Cum oportunitatea de afaceri mi-a sunat destul de bine, am hotărât că vreau și eu să am afacerea mea Amway.

Ce diferenţă există între AMWAY şi alte companii?

Personal, apreciez cel mai mult parteneriatul. Între noi, cei care dezvoltăm propriile afaceri Amway, există o puternică legătură bazata pe loialitate și respect. Împărtăşim acelaşi mod de a gândi şi, prin urmare, beneficiem cu toţii de succesul uriaș al companiei Amway.

Ce sfat ai da noilor intreprinzatori Amway?

Pune intrebări, fii activ, încearcă să înţelegi lucrurile în profunzime şi să câştigi experienţă. Apoi, vei începe să ai succes.